HARTVEILIG RUINEN
Naoberhulp, de levensreddende schakel bij een reanimatie!

Westerstraat 8

Merk/type: Defibtech Lifeline View

Bijzonderheden: hangt in een kast naast de zijdeur


Deze AED is beschikbaar gesteld door SMINK.


Judith Smink-Zijlstra: 'Als opleidingsinstituut en leverancier van o.a. AED's ondersteunen wij dit initiatief uiteraard van harte. Gezien de centrale ligging van ons pand in het dorp is het voor ons vanzelfsprekend dat wij een AED beschikbaar stellen voor de gemeenschap. Deze is zelfs al een aantal keer succesvol ingezet! Op deze manier hopen wij Ruinen weer een stukje 'hartveiliger' te maken.'


SMINK is een opleidingsinstituut op het gebied van veiligheid. U kunt hier terecht voor opleidingen en trainingen zoals bijvoorbeeld reanimatiecursussen, EHBO, BHV en een heel scala aan bedrijfsspecifieke trainingen. Wij zijn voornamelijk werkzaam met specifieke trainingen voor de veiligheidsdiensten van de Rijksoverheid, maar daarnaast ook voor (klein)bedrijf en particulier. SMINK geeft zowel trainingen 'op locatie' alsook op onze eigen locatie aan de Westerstraat. Daar hebben wij de beschikking over een 2-tal trainingsruimtes binnen en over een groter buitenterrein. 


Deze ruimtes zijn ook te huren voor uw eigen bijeenkomsten. Zaal 'De Hilde' beschikt ook over een eigen self-servicebar en is van alle moderne gemakken en materialen voorzien.


Contact:

www.marksmink.nl

info@marksmink.nl

085-0607015